EPK:n ohjelma 2022 syksy

Kerhoillat

Kerhoillat  järjestetään kuukauden 3. keskiviikkona Tapiolan palvelukeskuksessa.

Kerhoilta 16.11. 2022  korvautuu yhteistyössä Tapiolan palvelukeskuksen kanssa järjestettävällä hyvinvointiluennolla, jossa  Sanna Suvisalmi Espoon muistiyhdistyksestä kertoo mielen hyvinvoinnin ja sosiaalisten suhteiden merkityksestä ikääntyvälle ihmiselle ja muistille.

Palvelukeskuksen isossa salissa pidettävä hyvinvointiluento alkaa kello 14.00 ja päättyy noin kello 15.30.

Keskiviikon jumppa siirtyy alkavaksi klo 15.00 ja päättyy 15.45.

EKP:n joulujuhla pidetään 21.12.2022 alkaen klo 16.30.Tapiolan palvelukekusesa Tästä lähetetään erillinen kutsu.

UPY:n tapahtumakalenteri

Tämä on UPY:n ja sen kerhojen yhteinen google-kalenteri. Voit seurata UPY:n ja sen kerhojen aktiviteetteja tästä tapahtumakalenterista