Tapahtumat, syksy 2019

Tällä sivulla käsitellään Espoon Parkinson-kerhon sisäisiä keilailuasioita (tiistaitreenit, Espoon Pytty-kisojen tulokset). Muiden Parkinson-keilakisojen kilpailukutsut ja tulokset löytyvät Lahti Parkinson Bowlingin ylläpitämältä  sivustolta, joka löytyy linkistä Keilat . Lisäksi EPK:n kotisivujen kalenteriin on merkitty Parkinson-keilakisojen päivämäärät ja viimeiset ilmoittautumispäivät.

Ilmoittautumiset keilakisoihin

Espoon Pytty- ja muihin Parkinson – keilakisoihin ilmoittaudutaan viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä joko tekemällä merkintä ”Ilmoittautumiset kisoihin…” – taulukkoon tai ilmoittautumalla suoraan  Kyösti Saarhelolle, joka hoitaa joukkueiden muodostamisen ja ilmoituksen  kisajärjestäjälle.  ”Ilmoittautumiset kisoihin… ” – taulukko löytyy linkistä Kisat .

Jos kisaan liittyy osallistumismaksu, kukin osanottaja maksaa osallistumismaksun suoraan järjestävän kerhon tilille. Osanottajat sopivat kimppakyydeistä keskenään.

Menneitä tapahtumia

24.9.2019 keilattiin Tapiolassa Espoon Pytty-kisan ensimmäinen osakilpailu. Tulokset löytyvät linkintä Pytty 1.

22.10.2019 keilattiin Tapiolassa Espoon Pytty-kisan toinen osakilpailu. Osakilpailun suorat ja tasoitetut tulokset löytyvät linkistä Osakilpailu , ja kokonaiskilpailun tilanne kahden osakilpailun jällkeen löytyy linkistä Kokonaiskilpailu .

26.11.2019  keilattiin Tapiolassa Espoon Pytty-kisan kolmas osakilpailu. Osakilpailun suorat  ja tasoitetut tulokset löytyvät linkistä   Osakilpailu3  , ja kokonaiskilpailun tilanne löytyy linkistä Kokonaiskilpailu 3 .

17.12.2019 keilattiin Tapiolassa Espoon Pytty-kisan neljäs ja samalla viimeinen osakilpailu. Syksyn kokonaiskilpailun voitti Kyösti Saarhelo, ja hän sai Espoon Pytyn haltuunsa kevätkaudeksi. Toiseksi tuli Matti Väisänen ja kolmanneksi Seppo Viitala.  Osakilpailun suorat  ja tasoitetut tulokset löytyvät linkistä Osakilpailu 4  , ja kokonaiskilpailun tulokset linkistä Kokonaiskilpailu 4  .

Tulevia tapahtumia

Syksyn 2019 keilailukausi päättyi Pytty-kisan finaaliin 17.12.2019. Ensi vuonna  aloitamme tiistaitreenit 7.1.2020 .

 

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA  UUTTA VUOTTA !