PARKINSONHIMMELI

ParkinsoDSC_8143nliitto ry on valtakunnallinen kansanterveys- ja vammaisjärjestö. Toiminnallaan liitto tukee Parkinson- ja Huntington-tauteja, dystoniaa ja muita liikehäiriösairauksia sairastavien ja heidän omaistensa arjessa selviytymistä ja edistää näiden sairauksien hoidon ja kuntoutuksen kehittämistä. Lisää tietoa kattojärjestöstämme löydät täältä. Parkinsonliitolla ei ole henkilöjäseniä.

Alueellinen toiminta on organisoitu 18 alueellisen yhdistyksen toimesta. Yhdistyksellä on n. 1500 henkilöjäsentä. Uudenmaan Parkinson-yhdistys ry  toimii Uudenmaan alueella. Yhdistyksen kotisivuille pääset tästä linkistä.

Espoon Parkinson-kerho toteuttaa ruohonjuuritasolla Parkinson-järjestön tavoitteita. Vertaistensa joukosta moni sairastunut on löytänyt kaivattua tukea, uusia ystäviä ja saanut uutta sisältöä elämäänsä.

2 thoughts on “PARKINSONHIMMELI”

  1. Alvari

    Espoon Parkinsonkerho..
    Olen monitautinen keski-iän ylittänyt mies. Edellisen tautini yhdistyksen kokouksessa vetäjä sanoi minulla olevan Parkinsonin tauti ja kehoitti menemään lääkäriin. Teräväinen tutki ja kirjoitti B-todistuksen. Niin minusta tuli Parkkis. Paras tauti mitä minulla on koskaan ollut. Tähän ei kuole mutta tulee vanhaksl hitaasti. Kerhossa on koko ajan toimintaa. Talvella kolme-neljä kertaa viikossa, kesällä harvemmin. Kiirettä pitää. On niin paljon hyviä kavereita, ei ehdi pitkästyä. Nyt vielä avattiin nämä kotisivut niin kotonakin on kiirettä. Opiskella pitää kirjoitusta ja tietotekniikkaa, että se osaa ollakin vaikeaa. Käsi vapisee ja järki ei luista. Mutta Parkkis ei anna periksi.
    Alvari

Leave a Comment