REKISTERÖIDY

Voidaksesi osallistua keskusteluun sinun täytyy rekisteröityä sivuston käyttäjäksi. Rekisteröinti on ilmaista, mutta tarvitset sähköpostiosoitteen. siihen osoitteeseen lähetetään avaintietoja ja kirjautumiseen liittyviä sanomia.

Lue nämä ohjeet loppuun asti ennen alla olevan lomakkeen täyttämistä. Focus siirtyy sisäänkirjautumissivulle heti ’Enter’in painamisen jälkeen.

Valitse ensin itsellesi sopiva käyttäjätunnus (ÄLÄ KÄYTÄ OMAA NIMEÄSI). Seuraavaan kohtaan kirjoitat sähköpostiosoitteesii Kolmanneksi sinua pyydetään täydentämään helppo laskutoimitus, jotta robotit putoaisivat kelkasta.

Saat ilmoittamaasi sähköpostiisi viestin, jossa kerrotaan käyttäjätunnuksesi ja annetaan linkki,sivulle, jossa voit kirjoittaa salasanasi. Sanoman pitäisi tulla kohtuullisen nopeasti ”paluupostissa”. Tarkista myös roskaposti -kansiosi.

Kirjaudu sen jälkeen sisään sivustolle. Olet sisällä, kun sivun yläreunaan tulee uusi valikko. Sen oikeasta reunasta pääset muokkaamaan profiiliasi. Pyydän täyttämään ainakin tyhjät etu- ja sukunimikentät. Voit myös valita itsellesi nimimerkin. Voit samalla valita haluatko esiintyä sivustolle kirjoittaessasi omalla nimelläsi tai nimimerkillä.

 

Henkilörekisterilain edellyttämä rekisteriseloste sivuston käyttäjistä löytyy tästä: Rekisteriseloste

 

TESTAUS ON VIELÄ KESKEN JA JOS ET SAA MITÄÄN PALAUTETTA MUUTAMAN TUNNIN KULUTTUA, TURVAUDU SÄHKÖPOSTIIN

Lähetä tunnusehdotuksesi,  koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi minulle osoitteella ’vili.sarvas(a)iki.fi’.