Itä-Helsingin ja Espoon Parkinson-kerhojen keilakisa

Itä-Helsingin Parkinson- kerho haastoi Espoon kerhon leikkimieliseen kisaan Tapiolan keilahallissa 9.4.2019. Keilaukseen osallistui yhteensä 18 keilaajaa eli kuusi kolmihenkistä joukkuetta. Kilpailusarjoja oli kolme: miesten henkilökohtainen ja naisten henkilökohtainen sarja sekä joukkuesarja. Espoon ykkösjoukkue voitti niukasti joukkuesarjassa toiseksi tulleen Itä-Helsingin kakkosjoukkueen. Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan linkistä Haastekisan tulokset.

Haastekisa oli mukava kokemus ja se on tarkoitus uusia ensi vuonna.

About Kyösti

Jäin eläkkeelle vuonna 2006 melkein 37 vuotta kestäneen työuran jälkeen, ja sain keväällä vuonna 2009 tietää sairastavani Parkinsonin tautia. Harrastan valokuvausta, musiikkia ja liikuntaa (painopiste keilauksessa).