Yli kuusikymmentä innokasta keilaajaa Parkinson-kerhoista eri puolilta Suomea kokoontui maanantaina 1.4.2019 Talin keilahalliin ottamaan mittaa toisistaan ja viettämään Aprillipäivää yhteisen harrastuksen merkeissä. Talin keilaradat näyttivät jälleen vaativan luonteensa ja pakottivat osanottajat panemaan peliin kaikki taitonsa.

Keilaajat valmistautuvat aloittamaan kilpailun
¨

Kilpailusarjat, jotka oli suunniteltu pitäen tavoitteena mahdollisimman tasapuolista kilpailua, olivat seuraavat:

  • Henkilökohtaiset sarjat erikseen miehille ja naisille
  • Joukkuesarjat erikseen mies- ja sekajoukkueille sekä naisjoukkueille

Eri kilpailusarjojen tulokset löytyvät linkeistä Henkilökohtaiset ja Joukkueet .

About Kyösti

Jäin eläkkeelle vuonna 2006 melkein 37 vuotta kestäneen työuran jälkeen, ja sain keväällä vuonna 2009 tietää sairastavani Parkinsonin tautia. Harrastan valokuvausta, musiikkia ja liikuntaa (painopiste keilauksessa).