Tapiolassa keilattiin syksyn ensimmäinen Espoon Pytty-kisa

Tiistaina 26.9.2017 kokoontui kaksitoista Espoon Parkinson-kerhon keilaajaa syksyn ensimmäisen Espoon Pytty-kisan merkeissä. Kisan voitti Tuomo Ojala huikealla kolmen sarjan tasoittamattomalla yhteistuloksella 517. Toiseksi tuli Seppo Viitala, ja kolmanneksi Lea Laukkanen. Onnittelut mitalisteille !

Tuomo Ojala, Arto Heino ja Lea Laukkanen  ovat tähän mennessä ilmoittautuneet Parkinson-liiton mestaruuskisojen karsintaan. Mestaruuskisojen finaali pidetään Kupittaan hallissa Turussa marraskuussa, ja finaaliin pääsee kuusitoista karsinnoissa parhaan parhaan tuloksen heittänyttä keilaajaa. Karsintaheitot heitetään kotihalleissa 13.10.2017 mennessä, ja vasta finaaliin osallistuminen vaatii matkustamista Turkuun. Toivotaan että kerhon edustajat pääsevät läpi karsinnoista ja kisaamaan mestaruudesta !

Syksyn ensimmäisen Pyttykisan tulokset löytyvät linkistä Ensimmäinen Pytty-kisa 2017 .

 

 

 

About Kyösti

Jäin eläkkeelle vuonna 2006 melkein 37 vuotta kestäneen työuran jälkeen, ja sain keväällä vuonna 2009 tietää sairastavani Parkinsonin tautia. Harrastan valokuvausta, musiikkia ja liikuntaa (painopiste keilauksessa).