Yrjö Laukkanen vei Espoon Pytyn

Tiistaina 13.12.2016 keilattiin Tapiolassa syyskauden 2016 viimeinen Espoon Pytty – kilpailu. Syksyn kokonaiskilpailuun osallistui yhteensä 17 keilaajaa, ja tulokset saatiin laskemalla yhteen kunkin  osanottajan kolme parasta osakilpailutulosta.

Kokonaiskilpailun voittajaksi tuli Yrjö Laukkanen, joka sai haltuunsa Espoon Pytyn kevätkauden 2017 ajaksi. Kyseessä oli Yrjön toinen peräkkäinen kiinnitys pyttyyn, kolmas merkitsisi pytyn siirtymistä lopullisesti Yrjön hyllyyn. Kokonaiskilpailun toinen oli Lea Laukkanen,  ja kolmas Kyösti Saarhelo. 

Viimeisen osakilpailun voitti Heikki Heino. Toiseksi tuli Tuomo Ojala, ja kolmanneksi Lea Laukkanen.

Onnittelut voittajille ja mitalisteille ! Tervetuloa jatkamaan tiistaitreenien merkeissä 10.1.2017 , ja osallistumaan tammikuun lopulla kevään ensimmäiseen Espoon Pytty – osakilpailuun

Pytty löysi taas paikkansa !

           Pytty löysi taas paikkansa !

Onnittelut osakilpailun voiton johdosta !

Onnittelut Heikille osakilpailun voiton johdosta !

 

About Kyösti

Jäin eläkkeelle vuonna 2006 melkein 37 vuotta kestäneen työuran jälkeen, ja sain keväällä vuonna 2009 tietää sairastavani Parkinsonin tautia. Harrastan valokuvausta, musiikkia ja liikuntaa (painopiste keilauksessa).