Espoon Pytty-kisa keilattiin Tapiolassa 27.9.2016

Tiistaina 27.9.2016 kokoontui Tapiolan keilahallissa neljätoista innokasta Parkkis-keilaajaa syksyn 2016 ensimmäisen Espoon Pytty-kisan merkeissä. Kisaa varten varatun puolentoista tunnin aikana kukin heitti kome sarjaa, jonka jälkeen siirryttin keilahallin kabinettiin nauttimaan pullakahveista ja kuuntelemaan kilpailun tuloksia.

Tulokset laskettiin käyttämällä aikaisempien kilpailujen tuloksiin perustuvia tasoituksia (180/80 %). Kisan voittaja oli Lea Laukkanen (tulos tasoituksen jälkeen 566), toiseksi tuli Yrjö Laukkanen (562)  ja kolmanneksi Arto Heino (531). Täydelliset tulokset ja tasoitukset löytyvät linkistä Pytty 1. Onnittelut Lealle, Yrjölle ja Artolle !

Espoon Pytty-kisat keilataan Tapiolassa aina kuukauden viimeisenä tiistaina, eli seuraavan kerran 25.10.2016. Joulukuussa on syyskauden viimeisen kisan tulosten valmistuttua julistetaan syyskauden voittaja, joka saa haltuunsa Robert Nordbergin lahjoittaman Espoon Pytty -. nimisen kiertopalkinnon. Kiertopalkinto on tällä hetkellä Yrjö Laukkasen hallussa.

Tasoitettuja tuloksia lasketaan kone savuten

Tasoitettuja tuloksia lasketaan kone savuten

 Kohta pääsen heittämään...

Kohta pääsen heittämään…

Asta jakoi palkinnot ja onnitteluhalaukset

Asta jakoi palkinnot  ja onnittelu-    halauksen voittajalle

 

About Kyösti

Jäin eläkkeelle vuonna 2006 melkein 37 vuotta kestäneen työuran jälkeen, ja sain keväällä vuonna 2009 tietää sairastavani Parkinsonin tautia. Harrastan valokuvausta, musiikkia ja liikuntaa (painopiste keilauksessa).