Vihreää valoa!

Espoon Parkinson-kerhon kotisivuprojektin ensimmäinen vaihe on nyt päättynyt ja kotisivut ovat käyttöön otettavissa. Toki tekniikassa on vielä muutama kauneusvirhe ja käytön myötä keksimme lisää parannettavaa, Kiusallista ovat rekisteröinnin ja kirjautumisen englanninkielisyys. Sama koskee keskustelufoorumia. Käännöstyö on kesken eikä sen valmistumisesta ole luotettavaa aika-arviota. Uskon, että jäsenistömme pystyy toimimaan muutamasta vierasperäisestä sanasta huolimatta. Tässäkin asiassa paras on hyvän vihollinen 😉

Näen sivustomme suurimmaksi haasteeksi sen miten hyvin jäsenistömme ottavat sivuston omakseen ja auttavat sen sisällön tuottamisesssa. Projektin ensimmäisen vaiheen tavoitteena oli etsiä sopivimmat tekniset ratkaisut ja toteuttaa sivuston runko. Se on nyt luotu ja täytetty kerhon esitteen tiedoilla. Tällaisenakin sillä on arvoa tiedotuskanavana uusille espoolaisille parkinson potilaille. Ainakin nettiä käyttävät löytävät nyt meidät helpommin.

Mökkki

Sivuston ei kuitenkaan tarvitse rajoittua tähän alkutilanteeseen. Olen ymmärtänyt, että jäsenistöllä on halua levittää tietoa parkinson tutkimuksista ja uusista hoitokeinoista. Toivon, että myös kerhon kirjoittajat, runoilijat ja valokuvaajat löytäisivät sivuston ja voisimme rakentaa heidän sisällöilleen sopivia julkaisukanavia.

Yhdessä voimme tehdä tästä maailman parhaan Espoon Parkinson-kerhon kotisivuston!

 

 

 

 

 

One thought on “Vihreää valoa!”

 1. Vesa Lentonen

  Kyllä nämä kotisivut voi ja pitää julkaista heti.
  Kuten Vili kirjoitit vähitellen yhteistyössä näistä syntyy meidän näköiset sivustot sisällöltään ja visukseltaan, maailman parhaaT.

  Miksi muuten petenki näkyy valikossa mutta ainakin minulle sisllön sanotaan olevan roskakorissa. Tietääkseni Arto vetää pelejä keäaikaan kun pukka on tauolla.

  Otin editorinvapauksia ja korjasin teksteissä muutamia painovirheitä.

  terveisin Vesa

Comments are closed.